Lunchbijeenkomst #2: De rol van motivatie in studie effectiviteit

studenten eric feckenFoto: Beeldbank EUR / Eric Fecken

Op 19 mei jongstleden heeft de eerste lunchbijeenkomst van de ‘EUR Onderzoeksagenda Onderwijskwaliteit en Studiesucces’ plaatsgevonden. Dr. Gerard Baars heeft een presentatie verzorgd over de laatste bevindingen van het EUR-brede onderzoek N=N en de belangstelling was groot.Om een vervolg op deze interessante bijeenkomst niet te lang uit te stellen, zal de tweede lunchbijeenkomst nog voor de zomer plaatsvinden.

Graag nodigen we u hierbij uit om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst waarin dr. Gera Noordzij een presentatie zal verzorgen over de rol van motivatie in studie effectiviteit en de individuele verschillen tussen studenten. Studenten hebben allemaal verschillende redenen en doelen om te studeren en dit blijkt van invloed te zijn op hun studiegedrag en prestaties. Deze verschillen zouden zelfs van invloed kunnen zijn op de mate waarin studenten zich meer thuis voelen in probleemgestuurd onderwijs of in andere vormen van onderwijs.

Locatie:               Campus Woudestein
Datum:                dinsdag 20 juni 2015
Tijd:                      12.00 – 13.30 uur, inclusief lunch
Spreker:              Dr. Gera Noordzij

Deze lunchbijeenkomst is de tweede in een reeks van tweemaandelijkse bijeenkomsten, waarin één of meer sprekers interessante bevindingen van hun onderzoek naar onderwijskwaliteit en studiesucces met u zullen bespreken. Doel van deze bijeenkomsten is om geïnteresseerde onderwijsonderzoekers van de EUR informeel te kunnen ontmoeten, best practices uit te wisselen en elkaar te informeren over de voortgang  en de bevindingen van de verschillende projecten binnen de Onderzoeksagenda. We hopen dat de lunchbijeenkomsten een inspiratiebron zullen zijn die leidt tot meer ‘evidence based practice’ in het onderwijs.

In verband met het bestellen van de lunch willen we u vragen om  vóór dinsdag 23 juni door te geven of u aanwezig zult zijn door middel van een reply naar dit emailadres.

We kijken uit naar uw komst!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s