Lunchbijeenkomst #3: Online goalsetting verhoogt de studieprestaties bij RSM

RSM Eric Fecken.pngFoto: Beeldbank EUR / Eric Fecken

Na de zomer gaan wij graag verder met de tweemaandelijkse lunchbijeenkomsten, op woensdag 16 september zal de volgende bijeenkomst plaatsvinden. Graag nodigen we u hierbij uit om aanwezig te zijn. Dr. Michaela Schippers zal een presentatie verzorgen over het effect van een online goalsetting interventie op studieprestaties.

Recentelijk zijn bij de Rotterdam School of Management (RSM) veelbelovende resultaten geboekt in het verhogen van academische prestaties van studenten door middel van een online goalsetting interventie. De cohorten die hieraan deelnamen haalden 22% meer ECTS dan eerdere cohorten. Dit effect was het sterkst voor mannelijke en allochtone studenten. Klik hier voor meer informatie of kom naar de lunchbijeenkomst.

Locatie Campus Woudestein
Datum woensdag 16 september 2015
Tijd 12.00 – 13.30 uur, inclusief lunch 
Spreker dr. Michaela Schippers

Deze lunchbijeenkomst is de derde in een reeks van tweemaandelijkse bijeenkomsten, waarin één of meer sprekers interessante bevindingen van hun onderzoek naar onderwijskwaliteit en studiesucces met u zullen bespreken. Doel van deze bijeenkomsten is om geïnteresseerde onderwijsonderzoekers van de EUR informeel te kunnen ontmoeten, best practices uit te wisselen en elkaar te informeren over de voortgang  en de bevindingen van de verschillende projecten binnen de Onderzoeksagenda. We hopen dat de lunchbijeenkomsten een inspiratiebron zullen zijn die leidt tot meer ‘evidence based practice’ in het onderwijs.

In verband met het bestellen van de lunch willen we u vragen om  vóór dinsdag 1 september door te geven of u aanwezig zult zijn door middel van een reply naar dit emailadres.

We kijken uit naar uw komst!

Download de presentatie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s