Prijs voor proefschrift over studiesucces

Promotie Michelle MuusFoto: Beeldbank EUR / Michelle Muus

Op 8 oktober 2015 nam Maartje van Bogaard de Outstanding Dissertation Award in ontvangst van de International Society for Educational Planning (ISEP). Van Bogaard is werkzaam als onderwijskundig adviseur bij het ICLON en ontving de prijs voor haar proefschrift over studiesucces bij eerstejaarsstudenten aan de TU Delft.

Van Bogaard mocht de prijs in ontvangst nemen vanwege de manier waarop zij haar onderzoek heeft toegespitst op de verbinding tussen het studiesucces van eerstejaarsstudenten aan de TU-Delft en mogelijke beleidsmaatregelen van de universiteit om dit succes te bevorderen. Ook werd de kwaliteit van het onderzoek en de zorgvuldig overwogen mix van onderzoeksmethoden geprezen.

Bekijk hier de dissertatie van Maartje van Bogaard.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s