Higher Education Conference – 13 t/m 15 juli 2016

HEC2016Foto: Pixabay / 0805edwin

Van 13 tot en met 15 juli 2016 organiseert de Hogeschool van Amsterdam de Higher Education Conference (HEC). vanuit het Erasmus Education Research en de EUR zullen o.a. Rob Kickert (DPECS) en Sanne van Herpen (Risbo) een presentatie verzorgen. Teven zullen Marieke Meeuwissse en Lonneke de Meijer een symposium organiseren over diversiteit in het hoger onderwijs.

Over HEC

De HEC heeft als doel om onderwijskundig onderzoek op macro-, meso- en microniveau te verbinden om zodoende meer inzicht te geven in dit veelgelaagde wetenschapsveld. Tijdens de HEC delen wetenschappers van over de hele wereld de laatste bevindingen op het gebied van onderzoek naar hoger onderwijs. De conferentie is bedoeld voor iedereen die werkzaam of betrokken is in het hoger onderwijs.

Datum:               13-15 juli 2016
Locatie:                Wibauthuis, Hogeschool Amsterdam
Adres:                Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam

Meer informatie vindt u op de website van HEC2016.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s